Cercar: 

Cotidien-Fest 2023. Col·lectiva d'Artistes Contemporanis

The StreetWorld Project & Friends
Veure imatge de Cotidien-Fest 2023. Col·lectiva d'Artistes Contemporanis (nova finestra)
Data inici: 03/10/2023
Data fi: 27/10/2023

Una exposició col·lectiva d'art i fotografia que es transformarà en una festa el dia de la seva inauguració, amb música, poesia i performances, entre altres coses. Crear una bona sinergia entre tots és el nostre objectiu.

La idea d'anar ocupant els espais no convencionals dels centres de cultura és una cosa molt actual, i que està succeint en diversos espais culturals. Estem enmig d'una exposició/esdeveniment contemporani, viu, que flueix i ocuparà els espais que se'ns ocorri, a més de les vitrines del CC La Bòbila.

Entre el llatí i el francès ha sorgit una nova paraula: “Cotidien”, per a resignificar el “quotidià”. És un tema molt ampli, que pot abastar tot de la nostra vida.

Cotidien-Fest pretén ser un esdeveniment festiu, alegre i divertit per a commemorar la vida, el quotidià, les coses senzilles que ens donen sentit i ens fan més vius.

Després del confinament que vivim en 2020 a Espanya i altres països a causa de la pandèmia, moltes coses van canviar, o no?

Tot això i molt més formarà part dels nostres qüestionaments, reflexions i devaneos que estaran plasmats en les nostres obres.
 
Bienvenid@ a la nova era del Cotidien-Fest!

Etel Reis
Comissària de l'exposició i artista participant

Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet