Cercar: 

Digerible.com Skate Art

Exposició Col·lectiva
Veure imatge de Digerible.com Skate Art (nova finestra)
Data inici: 05/09/2023
Data fi: 20/09/2023
Tipus d'entrada: Lliure
.  Organitzadors: Centre Cultural la Bòbila

L'equip de Digerible.com organitza una exposició col·lectiva al voltant de l'art urbà i l'skateboarding.

D'on sorgeix?

El nostre objectiu és reunir un nodrit grup d'artistes urbans en actiu que expressen el seu art a través de les intervencions artístiques a l'espai públic en diversos formats.

Així que vam anar als tallers d'aquests artistes i els vam demanar que intervinguéssin artísticament una taula de skate (monopatí, skateboard) com a suport, aconseguint transformar l'element comú o quotidià d'una taula de skate (objecte a més molt vinculat a la cultura urbana) en una obra d'art original.

Digerible.com Skate Art recull obres exclusives d'artistes que desenvolupen  diferents disciplines de l'art com ara muralistes, pintors, il·lustradors i artistes urbans. La varietat de tècniques, estils, temàtiques i composicions pictòriques és impressionant i atrau l'espectador introduint-lo en un univers gràfic sense límits.

Intervenen a l'exposició: ErrE, Seta BCN, Artpintura, Gnzlow Leal, Julien Deniau, Simón Vázquez, Natalia Molinero, El Xupet Nefre, More BCN i Megui.

Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet