Cercar: 
12+1 Tercera Edició

Desembre 2018: SEPE

amb Contorno Urbano, Mémora, Montana Colors i Ajuntament de L'Hospitalet
Acabem la tercera edició del projecte #12mes1 de L'Hospitalet amb l'obra de SEPE titulada:"Samsara"
Samsara és una paraula sánscrita que significa "errant" o "món", amb la connotació de cíclic, canvi tortuós També es refereix al concepte de renaixement i mort de tota vida, matèria, existència. El cicle de mort i renaixement al que està lligada la vida al món material. Aquesta obra és també una metàfora de la dinàmica i el canvi constant. Aquest concepte s'adapta perfectament al projecte 12 +1 en el qual un mural està sent reemplaçat per un altre, i un altre i un altre... També té un significat simbòlic per al lloc on es va crear el mural - sota les vies del tren on es pot observar els trens que passen, gairebé tots bombardejats amb grafits il·legals.

"Per a mi els murals són solament una altra encarnació del grafiti. Jo solia ser un escriptor de grafiti. També pintava als trens. Aquest camí em va portar a dibuixar il·lustracions, a estudiar pintura, a pintar murals ... Res és etern, tot és efímer. Tot és un canvi constant".

Foto d'@pinkmercury
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet