Cercar: 
12+1 TERCERA EDICIÓ

Juliol 2018: Medianeras Murales

amb Contorno Urbano, Mémora, Montana Colors i Ajuntament de L'Hospitalet
Vanesa Galdeano i Analí Chanquía treballen creant les seves obres des de fa més de 10 anys a l´espai públic. Van començar produint juntes durant tres anys. Comparteixen les mateixes preocupacions relacionades amb l’espai urbà i l´art públic. Des de llavors, van crear un projecte unificador, anomenat Medianeras, amb la finalitat d´ampliar i vincular la producció, tant a escala com conceptualment. Consideren fonamental el fet de traslladar-se, recórrer diferents ciutats i realitzar obres que s´inscriguin al context urbà amb la seva mirada contemporània. Juntes han treballat a ciutats com Rio de Janeiro (Brasil), Hollbox, (México), Londres, Wiesbaden (Alemania), Covilha (Portugal), Salamanca (España), Madrid, Lisboa, Rosario (Argentina), Buenos Aires, Bangkok (Tailandia)

Sense títol

L’obra és la representació d’un calçat utilitzat dins d’una caixa de sabates. El calçat usat es troba en l’àmbit d’alguna cosa ja utilitzada, al·ludint el valor atorgat a l’objecte vell o desgastat. Es busca generar un sentiment d´ estranyesa a l’espectador al revalorar un objecte amb història. A la vegada, una il·lusió de profunditat compon aquest contenidor del calçat, situant-l´ho com alguna cosa a ser cuidat o manipulat amb atenció.
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet