Cercar: 
12+1 TERCERA EDICIÓ

Agost 2018: Perrine Honoré

amb Contorno Urbano, Mémora, Montana Colors i Ajuntament de L'Hospitalet
Aquest mes d’agost és l’obra de Perrine Honoré la que presideix el mur. El mural és generós pel que fa a formes i colors, ve a ritmar “El Barri” (Torrassa) per a aquest mes molt calorós d’agost.  El seu to lleuger i alegre crea un joc visual una mica boig!

"Entre abstracció i il•lustració, la idea és deixar al públic lliure d’interpretar l’obra com es vulgui.” En paraules de l’artista.

PERRINE HONORÉ

Perrine Honoré és una il•lustradora i dissenyadora gràfica francesa. Ha realitzat estudis de Disseny de Moda (Suecia), Disseny Gràfic (Epsaa, París) i un Màster en Disseny i Comunicació (Elisava, Barcelona). L'il•lustració és l'àmbit on se sent més còmode, li permet una major llibertat per expressar-se i poder bolcar tots els seus pensaments. A través d´una estètica festiva i acolorida, construeix un univers crític on queda en rellevància el descontrol i l´espontaneïtat. Troba inspiració amb artistes i dissenyadors contemporanis, així com a l´història de l´art i la vida quotidiana. Participa sovint en fanzines i està constantment buscant col•laboracions.

https://perrinehonore.com
https://www.instagram.com/honoreperrine/
https://www.facebook.com/helloperrinehonore/
https://twitter.com/honore_perrine
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet