Cercar: 
Art urbà a l'antic Mercat de Can Vidalet.  

Dóna la cara per la teva ciutat.  

amb Rebobinart i l'Ajuntament de L'Hospitalet.  
Des de Rebobinart ens expliquen el motiu d’aquest projecte:
Entenem l’art com una forma de transformar la realitat. Per això plantegem totes les intervencions per tal de que transcendeixin la mera expressió artística i que generin externalitats positives per a les comunitats on s’actua.
D’altra banda, la participació activa de les persones destinatàries de l’obra artística, acompanyant als propis artistes en la creació i realització d’aquesta, és també un punt vital per a que les primeres es facin seva l’obra i la sentin com a pròpia. També es generen processos que actuen en el si de la comunitat, millorant les vies de diàleg entre els seus membres i propiciant una major cohesió social. Per aquests motius, Rebobinart sempre introdueix algun element que ajudi a fomentar aquesta participació comunitària.
En intervencions de gran format, també plantegem sempre una coherència general que vingui donada per un mateix motiu, gènere pictòric o colorimetria. Entenem que així la intervenció agafa més força, és també més identificable i genera menys impactes visuals contraposats.
L’acció pretén dinamitzar un carrer comercial de cadascun dels barris a partir de l’art urbà. Es tracta de fer ús d’aquesta eina artística per tal d’implicar els veïns i veïnes en la vida del barri..  
.  
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet