Cercar: 
Art urbà a La Torrassa

Andy Warhol Mural by Uriginal

dins del Projecte Polyhedric
L’artista: Uriginal
Després de caure desplomat al centre de Barcelona, de forma humiliant el Novembre de 2016, a l'Uri se li diagnostica "Vértigo Periférico", un desordre que sovint priva els ulls de focalitzar correctament, potencialment devastador per a un artista professional emergent. Conscient de la gravetat de la situació, Uri ha treballat dur per capturar les noves visions en quadre per a que es puguin mostrar. Art Glitch, error de photoshop, matisos, subjectes de l'art clàssic, descobreixen un nou estil. El resultat d'aquest esforç és la línia de Vértigo Periférico a la que sotmet el seu treball.
Dins d’aquesta línia podem emmarcar l’obra que està situada al barri de La Torrassa, al darrera del Dipòsit Municipal de Vehicles, i que constitueix tot un homenatge a la figura de la icona pop Andy Warhol. 

Polyhedric: Safari de creativitat urbana.
L’obra d’Uriginal es va crear amb motiu del Safari de Creativitat Urbana que es va celebrar el passat 12 i 13 de maig de 2017 a la zona de la Torrassa i lligat a la Trobada Internacional de Districtes Culturals. El projecte Polyhedric neix de la voluntat de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat de posar en valor la seva estratègia de ciutat envers la cultura i la creativitat urbana a través del seu Districte Cultural.

La idea va ser crear un dels primers safaris de creativitat urbana, que existeixen, concepte que agrupa tota aquella expressió creativa que es dona a l’espai públic amb l’objectiu de millorar i enriquir la vida urbana.

El safari va consistir en una coreografia d'expressions creatives a l’espai públic on els assistents van poder viure una experiència urbana diferent, composada per accions que van mostrar mirades entorn l’art urbà contemporani a través de la diversitat de tècniques i missatges que el caracteritzen, interactuant en els diferents espais del paisatge de la ciutat.

Aquest projecte va ser creat per la plataforma de professionals Kognitif i comissariat per Arcadi Poch.
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet