Cercar: 
Art Urbà a La Torrassa.  

Obrim l'Escola Ernest Lluch.  

amb Contorno Urbano y AMPA Ernest Lluch.  
Contorno Urbano és una associació que proposa incloure l’art mural i el grafit en la manera de planificar i viure les ciutats, convertint-los en elements actius de difusió de la cultura.

Amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’ajuntament de L’Hospitalet , Contorno Urbano porta a terme una iniciativa denominada  Articula’t.

Articula’t duu a terme tallers d’aprenentatge i servei amb col•lectius com joves en risc d’exclusió , els nens d’una escola o gent gran. Mitjançant aquets tallers de pintura i graffiti es treballen conceptes com el respecte per l’entorn , el civisme i la ètica.

En el projecte OBRIM L'ESCOLA ERNEST LLUCH , Contorno Urbano juntament amb l'ampa Ernest Lluch ha coordinat a tot un seguit d'agents públics i privats per tal de realitzar un conjunt de murals a la futura ubicació de l'escola Ernest Lluch.

Aquests murals formen part de la reivindicació per part de l'ampa Ernest Lluch i la ciutat de L'Hospitalet per a la construcció de l'escola. Actualment aquesta escola està situada en barracons prefabricats a l'espera de la construcció de l'edifici definitiu per part de la Generalitat de Catalunya.

Aquest projecte no hauria sigut possible sense la implicació i col•laboració dels projectes OPENWALLS CONFERENCE , ICI ITACA i l'empresa especialitzada en productes de grafiti MONTANA COLORS.

Els artistes que van pintar els murals dintre del festival OPENWALLS CONFERENCE son Mina Hamada , Zosen i Oiterone. Un dels murals va ser pintar de manera comunitària amb els nens i els pares de l'escola Ernest Lluch , així com altres entitats del barri de la Torrassa..  
.  
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet