Cercar: 
Art Urbà a Santa Eulàlia

El mural de l'Institut Santa Eulàlia (El Copem)

amb Garbi i alumnes de 4rt d'ESO

El mural és una proposta que el Centre Cultural Santa Eulàlia ens fa arribar a l'institut: pintar un mural en la façana amb l'artista Garbi KW, autor de murals com el de l'Associació ALPI, a Ca Serra o la Casa dels Cargols a Collblanc.
El projecte s'inicia en l'Optativa de Dibuix de 4 t d'ESO del INS Santa Eulàlia, on els alumnes, organitzats en parelles, treballen valors i temes d'actualitat. A partir d'aquí, el Garbi, artista que es converteix en el nostre company de projecte, transforma els esbossos dels alumnes i els dóna forma al seu estil.
Els temes que s'han treballat en el disseny del mural són: la pau, la igualtat de gènere, el canvi climàtic, la diversitat LGTBIQ+, el treball cooperatiu, trencament d'estereotips i personatges importants de diferents àmbits.
Garbi, artista multidisciplinari, ha tingut l'habilitat de saber captar els missatges que volien transmetre als alumnes i els ha transformat en els seus petits personatges d'ulls grans.
Pintar el mural ha estat una experiència molt enriquidora per a totes i tots. Els alumnes han gaudit molt del treball en equip i poder experimentar amb les possibilitats expressives del grafiti, la qual cosa els ha permès endinsar-se en el món de l'art urbà.
Maria Bardia, Professora de Dibuix del INS Santa Eulàlia

Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet