Cercar: 
12+1 Tercera edició

Març 2018:  Sue 975

amb Contorno Urbano, Mémora, Montana Colors i Ajuntament de L'Hospitalet
Sue 975 (Madrid) és un dels pioners de l’abstracció en l’art urbà nacional. Desenvolupa un llenguatge personal que ha transitat diferents branques de l’abstracció geomètrica per desembocar en una visió pròpia, i fortament lligada a les essències de l’art urbà, dels principis del posminimalisme.
Ha rebut diversos premis i ha estat seleccionat en diversos certàmens d’art urbà, aportant sempre una visió personal més propera als llenguatges de les instalacions que a les grans produccions de murals.
Mural “649_2018 Estudio de luz del muro” pel 12+1.
L’artista ha preparat per al projecte 12+1 una peça mural que pretén ser un estudi de llum del mur de L’Hospitalet. Una obra creada amb fluorescent, plata i reflectora. El resultat serà una sèrie de fotografies en les quals quedaran registrades les diferents formes  lumíniques del mur.
“Aquest mur m’entusiasma, per això vull fotografiar-ho moltes vegades. Retratar-ho, en el seu homenatge, en diferents condicions de llum”, segons explica l’artista.
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet