Cercar: 

El Club de Robótica CortoCircuito de L’Hospitalet participarà a la First Lego League Barcelona

Veure imatge de El Club de Robótica CortoCircuito de L’Hospitalet participarà a la First Lego League Barcelona (nova finestra)

El Club de Robòtica Curtcircuit integrat per: Saad, Walid, Ariel, Etienne, Akram, Lionel, Hugo i Santiago participarà per onzena vegada en la Competició de Robòtica Internacional First Lego League Barcelona. Es presenten amb dos equips, en les categories Explore i Challenge.

Oportunitat que serà aprofitada pels participants per a posar a prova tota les seves habilitats i coneixements desenvolupats durant la seva preparació i sota l'acompanyament dels seus monitors Javi Dexeus, Vicente García, Dennys Paillacho, Rosa Almachi i la col·laboració especial de Cecilio Ängulo, Mateo Diest, Asier Vives, Jeremy Cobos i Gerardo Gonzales (Mèxic).

Aquesta gran experiència que viuran els integrants del club on podran compartir el seu treball, així com també posar en valor el treball de tots els equips participants, no seria possible sense el suport incondicional de les autoritats de l'Ajuntament de L'Hospitalet, del Centre Cultural la Bòbila de l'UPC i per descomptat dels pares i mares.Tots junts hem treballat per a poder celebrar aquest gran esdeveniment.

El club de robòtica es reuneix els dissabtes, de 10 a 23 hores, al Centre Cultural la Bòbila i té com a objectiu motivar els nens i joves en l’estudi de la ciència i la tecnologia. La participació en fires, competicions o demostracions forma part de la seva formació d’aprenentatge actiu.

Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet