Cercar: 
 • Veure imatge de Música al terrat: Patata i Bleda + Golíat (nova finestra)
  Dissabte, 30 de setembre

  Aquest any, tancarem l'Estiu Jove amb dos concerts a un escenari espectacular: el terrat del Centre Cultural La Bòbila, amb les bandes Patata i Bleda i Golíat, programats en el cicle de concerts Bestiar Universal. Entrada lliure fins a omplir aforament.

 • Veure imatge de Cotidien-Fest 2023. Col·lectiva d'Artistes Contemporanis (nova finestra)
  Del dimarts 3 al divendres 27 d'octubre

  Una exposició col·lectiva d'art i fotografia que es transformarà en una festa el dia de la seva inauguració, amb música, poesia i performances, entre altres coses. Crear una bona sinergia entre tots és el nostre objectiu.

  La idea d'anar ocupant els espais no convencionals dels centres de cultura és una cosa molt actual, i que està succeint en diversos espais culturals. Estem enmig d'una exposició/esdeveniment contemporani, viu, que flueix i ocuparà els espais que se'ns ocorri, a més de les vitrines del CC La Bòbila.

 • Veure imatge de Ñaque. De piojos y actores (nova finestra)
  Dimarts, 3 d'octubre

  Ñaque. De piojos y actores

  de José Sanchís Sinisterra

  Un espai en penombra: un teatre. Temps indeterminat sobre l’escenari. A platea, el present. La platea viu sempre en el present. Ríos i Solano es criden i busquen fins a trobar-se. Dos actors… o alguna cosa així: a mig camí entre captaires i meuques.

 • Veure imatge de B-Savage (nova finestra)
  Del dimecres 4 d'octubre de 2023 al dimecres 26 de juny de 2024

  B-Savage

  Dance Hall amb Sheila Ortega

  Classes mensuals formatives de dancehall .Ens endinsarem en aquesta cultura del Carib a través de la dansa , gaudint de passos bàsics i conjuminant-los en una coreografia. Classes d'hora i mitja disponibles en tres nivells: iniciació, intermedi i avançat , de la mà de Sheila Ortega.

  Horaris:

  Nivell Intermig: Dimecres 11:30 a 13 hores

  Nivell Inicial: Dimecres 18 a 19:30 hores

  Nivell Avançat: 19:30 a 21 hores

  Com em puc inscriure? Escrivint a l'instagram @sh3is

  I quin preu té? 30€ per mes

 • Veure imatge de Experimento 2199 (nova finestra)
  Del dissabte 7 al diumenge 8 d'octubre

  Experimento 2199

  per Obrador Escènika

  Aquesta peça teatrel de Paola Tarantino retrata l'Espanya de 2199. En una societat distòpica, en què les emocions són prohibides i sobreviure és l'únic objectiu, existeixen Bioteck Farm, un colós Farmacèutic que usa les dones com a subjectes de laboratori i als seus fetus per a aconseguir millorar la raça humana i la Resistència, formada només per dones que lluiten per als drets humans i de gènere.

 • Veure imatge de Tattoo (nova finestra)
  Del dilluns 6 al divendres 24 de novembre

  Tattoo

  Exposició de fotografies de Teresa Canturri i poemes de Soraya Pereña

  Teresa es fotògrafa i viu a L´Hospitalet. Soraya es periodista però es defineix com a poeta i viu a Erandio prop de Bilbao. Les dues es van conèixer l´any 2015 i des de llavors mantenen el contacte i segueixen a les xarxes els seus respectius treballs  i/o publicacions. D´aquesta amistat en la distància i de l´admiració mútua neix aquesta col·laboració que, esperen, sigui la primera de moltes.
  El que l´espectador pot contemplar en aquesta exposició, es el resultat d´unir imatge i text , foto-poesia vinculada a una temàtica que mostra tres aspectes en un: els tatuatges, la ciutat i el retrat.

 • Veure imatge de #Bostikianes (nova finestra)
  Divendres, 17 de novembre

  #Bostikianes

  de Produccions María Palomo 

  #Bostikianes és un espectacle de titelles i música amb veu cantada en directe. Sorgeix de la necessitat d’explicar com ha sigut i és el rol de la dona en moltes etapes de la vida. Un recorregut vital que fem a través d’uns titelles, perquè el distanciament d’aquest llenguatge ens permet parlar de moltes coses. En clau d’humor i amb música en directe, la manipuladora i cantant va donant veu a la dona-memòria, la dona-present, la dona-futur.

Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet