Cercar: 
 • Del dimecres 14 de febrer al diumenge 10 de març
  Veure imatge de Festival del Llibre d'Artista de L’Hospitalet (nova finestra)

  EL CC La Bòbila en col·laboració amb el Districte Cultural de L’Hospitalet organitza, amb motiu de la Diada de Sant Jordi 2024 i les Festes de Primavera de L’Hospitalet, la 6ª edició del Festival del Llibre d'Artista de L’Hospitalet. L'objectiu d'aquesta mostra és promocionar el llibre d'artista elaborat de manera artesanal o de petita autoedició. Data límit de presentació de dossiers: 14 de març. La inscripció és lliure, gratuïta i de temàtica lliure. Els llibres d'artista poden ser peça única, llibre objecte o d’autoedició amb tirada limitada.

 • Del dimarts 27 de febrer al divendres 22 de març
  Veure imatge de Jo, Venus. La diversa bellesa de l’autoestima femenina (nova finestra)

  "Jo, Venus" és una exposició col·lectiva formada per dones artistes de diferents disciplines que tracten de mostrar, a través de les seves obres, la diversitat corporal femenina i els diferents tipus de bellesa no estandarditzada que poden trobar-se en el món en el qual vivim avui dia. Moviments com el Bodi Positivity i Bodi Neutral, i la coneguda figura de la Deessa de l'Amor i la Bellesa, Venus, són la font d'inspiració d'aquesta sèrie d'obres reivindicatives i revolucionàries.

 • Del divendres 1 al divendres 22 de març

  Hip Hop a LH!

  Taller de Rap 2024
  Veure imatge de Hip Hop a LH! (nova finestra)

  T'agrada el hip-hop? Has escrit cap cançó? T'agradaria escriure i cantar la teva pròpia cançó? Saps usar un micròfon? Vols conèixer tècniques vocals per a cantar millor? Tens entre 8 i 14 anys? Vine a jugar amb nosaltres tots els divendres de març de 18 a 19:30 hores!

Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet