Cercar: 
 • Dimarts, 3 d'octubre

  Ñaque. De piojos y actores

  de José Sanchís Sinisterra
  Veure imatge de Ñaque. De piojos y actores (nova finestra)

  Un espai en penombra: un teatre. Temps indeterminat sobre l’escenari. A platea, el present. La platea viu sempre en el present. Ríos i Solano es criden i busquen fins a trobar-se. Dos actors… o alguna cosa així: a mig camí entre captaires i meuques.

 • Del dissabte 7 al diumenge 8 d'octubre

  Experimento 2199

  per Obrador Escènika
  Veure imatge de Experimento 2199 (nova finestra)

  Aquesta peça teatrel de Paola Tarantino retrata l'Espanya de 2199. En una societat distòpica, en què les emocions són prohibides i sobreviure és l'únic objectiu, existeixen Bioteck Farm, un colós Farmacèutic que usa les dones com a subjectes de laboratori i als seus fetus per a aconseguir millorar la raça humana i la Resistència, formada només per dones que lluiten per als drets humans i de gènere.

 • Divendres, 17 de novembre

  #Bostikianes

  de Produccions María Palomo 
  Veure imatge de #Bostikianes (nova finestra)

  #Bostikianes és un espectacle de titelles i música amb veu cantada en directe. Sorgeix de la necessitat d’explicar com ha sigut i és el rol de la dona en moltes etapes de la vida. Un recorregut vital que fem a través d’uns titelles, perquè el distanciament d’aquest llenguatge ens permet parlar de moltes coses. En clau d’humor i amb música en directe, la manipuladora i cantant va donant veu a la dona-memòria, la dona-present, la dona-futur.

Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet