Cercar: 
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Dimarts, 21 de març, 09:30 h
5è Congrés Veure imatge de 5è Congrés "El transport públic és cosa de dones". La mobilitat i el dret al temps des de la perspectiva de gènere. (nova finestra)

Des de la PTP s'organitza una nova jornada per parlar de desigualtats i mobilitat amb perspectiva feminista. Cada vegada més, es parla del dret al temps, perquè aquest pot ser font d'injustícies, ja sigui en funció de realitats com l'origen, la renda, les discapacitats, o del lloc de residència de les persones. Si hi afegim la dimensió de gènere, i en un context de desigualtats estructurals entre dones i homes, les desigualtats s'accentuen.

Divendres, 10 de març, 20:00 h
Veure imatge de H6 Clown - "Brossa" (una comèdia de merda) (nova finestra)

Brossa és un espectacle d'humor gestual, que vol endinsar-se a l'imaginàri d'un sensesostre que es veu obligat a viure al carrer. 

Del dimarts 28 de febrer al divendres 24 de març

Mandalas. Tècnica Puntillisme.

de Marta Galtés Vallés
Veure imatge de Mandalas. Tècnica Puntillisme. (nova finestra)

Un mandala és una estructura de dissenys concèntrics que representen la composició repetitiva de l' Univers i de la Natura. És una paraula d'origen sànscrit i significa "cercle", representa la unitat, l'harmonia i la infinitud de l'Univers mitjançant l'equilibri dels elements visuals. 

Diumenge, 26 de febrer, 18:30 h

Estimada Mort de Ruth Estrada

Teatre amb la Cia Trapananda
Veure imatge de Estimada Mort de Ruth Estrada (nova finestra)

La Celest és una dona gran que acaba de perdre el seu marit i que, aparentment i davant la sorpresa dels altres, no mostra cap tipus d'aflicció per la pèrdua que acaba de viure. Paral·lelament la Paula espera a casa seva l’arribada del Marc, un noi que ha conegut fa molt poc. Tot i que el noi està convençut que la Paula l’ha convidat al pis perquè li faci una pàgina web, el vertader motiu pel qual la Paula ha proposat la trobada és un altre: en Marc és totalment idèntic al germà de la Paula, en Pol, que va morir fa 6 mesos.

Podeu obtenir les vostres entrades escrivint a cia.trapananda@gmail.com

Del dijous 23 de febrer al dijous 16 de març

Convocatòria 5a edició Festival del Llibre d'Artista de L'Hospitalet

Exposició de llibres d'artista des del 11 al 28 d'abril al Centre Cultural La Bòbila
Veure imatge de Convocatòria 5a edició Festival del Llibre d'Artista de L'Hospitalet (nova finestra)

EL CC La Bòbila en col·laboració amb el Districte Cultural de L’Hospitalet organitza, amb motiu de la Diada de Sant Jordi 2023 i les Festes de Primavera de L’Hospitalet, la 5ª edició del Festival del Llibre d’Artista de L’Hospitalet.
L’objectiu d’aquesta mostra és promocionar el llibre d’artista elaborat de manera artesanal o de petita autoedició.

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet