Cercar: 
 • Del dimarts 3 al divendres 27 d'octubre
  Veure imatge de Cotidien-Fest 2023. Col·lectiva d'Artistes Contemporanis (nova finestra)

  Una exposició col·lectiva d'art i fotografia que es transformarà en una festa el dia de la seva inauguració, amb música, poesia i performances, entre altres coses. Crear una bona sinergia entre tots és el nostre objectiu.

  La idea d'anar ocupant els espais no convencionals dels centres de cultura és una cosa molt actual, i que està succeint en diversos espais culturals. Estem enmig d'una exposició/esdeveniment contemporani, viu, que flueix i ocuparà els espais que se'ns ocorri, a més de les vitrines del CC La Bòbila.

 • Del dilluns 6 al divendres 24 de novembre

  Tattoo

  Exposició de fotografies de Teresa Canturri i poemes de Soraya Pereña
  Veure imatge de Tattoo (nova finestra)

  Teresa es fotògrafa i viu a L´Hospitalet. Soraya es periodista però es defineix com a poeta i viu a Erandio prop de Bilbao. Les dues es van conèixer l´any 2015 i des de llavors mantenen el contacte i segueixen a les xarxes els seus respectius treballs  i/o publicacions. D´aquesta amistat en la distància i de l´admiració mútua neix aquesta col·laboració que, esperen, sigui la primera de moltes.
  El que l´espectador pot contemplar en aquesta exposició, es el resultat d´unir imatge i text , foto-poesia vinculada a una temàtica que mostra tres aspectes en un: els tatuatges, la ciutat i el retrat.

Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet