Cercar: 
 • Del dimarts 2 al divendres 26 d'abril

  Un dibujo más

  Félix Roca Ganges
  Veure imatge de Un dibujo más (nova finestra)

  Quina catàstrofe travessa l'obra d'aquesta exposició? Si el cinisme s'ha fet amb el control de les nostres vides, la proposta artística de Félix Roca Ganges es presenta com un dispositiu de resistència. Davant de la falta de sentit i el riure histèric que l'acompanya, Roca torna als paisatges onírics i infantils on troba la gènesi del conflicte. No es tracta, en cap cas, d'una despietada oda a un infantilisme recalcitrant que s'afirmaria en la falta de compromís amb la vida, ni tampoc d'una proposta pessimista i ancorada en el passat. La pintura de Roca es fa càrrec de les promeses fallides de la infància.

  Inauguració: 2 d'abril a les 19:30 hores

 • Del divendres 5 al divendres 26 d'abril
  Veure imatge de Exposició del 6è Festival del Llibre d'Artista de L'Hospitalet (nova finestra)

  El CC La Bòbila de L’Hospitalet en col·laboració amb el Districte Cultural, organitza amb motiu de la diada de Sant Jordi 2024 i les Festes de Primavera de L’Hospitalet, la 6a edició del Festival del Llibre d'Artista de L’Hospitalet. L'objectiu d'aquesta mostra és promocionar el llibre d'artista elaborat de manera artesanal o de petita edició autoeditada.

Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet