Cercar: 
Art Urbà al Gornal.  

MuraL’H H101.  

amb Contorno Urbano.  
Contorno Urbano és una associació que proposa incloure l’art mural i el grafit en la manera de planificar i viure les ciutats, convertint-los en elements actius de difusió de la cultura.

Amb el patrocini de Grup Memora i el suport de l’ajuntament de L’Hospitalet , Contorno Urbano porta a terme una iniciativa denominada MuraL’H per pintar diversos ponts de la ciutat amb un objectiu comú: suscitar un debat sobre l’ús del l’espai públic i millorar la vida quotidiana de la gent a través de l’art.


L'artista conegut com H101 es l'autor d'aquest mural situat entre els barris de Gornal i Bellvitge. En aquesta obra H101 ens mostra la seva visió de la ciutat de L'Hospitalet fent us d'una original simbologia que sempre acompanya a les seves obres. Aquesta càrrega simbòlica , juntament amb l'utilització d'elements i formes geomètriques transporten a l'espectador al particular mon de H101..  
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet