Cercar: 
Art urbà a Can Serra

APS a l'Institut Torras i Bages

amb els alumnes, pares i mares, Benito Menni i El Llindar
L’Associació Contorno Urbano té engegat el projecte Articula’t pensat per a dur a terme tallers d'aprenentatge i servei amb col•lectius com a joves, alumnes d'una escola o persones grans. Mitjançant aquests tallers de pintura i grafiti es treballen conceptes com el respecte per l'entorn , el civisme i l'ètica.
A l'Institut Torras i Bages s'ha fet un treball més profund en l'art, a través de l'assignatura de plàstica, on els nois i noies han realitzat un projecte APS, creant un mural dins i fora de l'escola, amb la col•laboració d'artistes com Btoy, Spogo i Maga.
Aquests alumnes han pintat un mural comunitari amb els pares , mares i altres alumnes del centre així com un mural individual cadascun d'ells.
En el projecte de l'institut Torras i Bages hi ha hagut també la col•laboració d'altres entitats, com el CASM Benito Menni i la Fundació el Llindar, on, juntament amb els estudiants de l'institut, han pogut intercanviar experiències i aprendre els uns dels altres.
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet