Cercar: 
Art Urbà a Can Serra

Façanes de l'ALPI per Garbi KW

amb motiu del 50è aniversari
Amb motiu del cinquantenari de l’Associació ALPI, l’artista de L’Hospitalet Garbi KW ha realitzat un mural a les façanes de l’edifici de l’entitat. L’objectiu és donar visibilitat a la important tasca que es fa amb i per les persones amb discapacitats intel•lectuals. Actualment el centre disposa d’un taller ocupacional amb 73 usuaris, un centre especial de Treball amb 39 treballadors i 2 llars-residències amb 23 persones ateses.
Aquest mural s’ha fet amb nombroses col•laboracions: Des de l’Ajuntament de L’Hospitalet i el CC La Bòbila fins als Voluntaris de Creu Roja, l’Associació Somnis, l’Escola Estel-Can Bori, l’Escola Fax i persones anònimes que s’hi ha acostat a posar el seu granet de sorra.

L’autor: Garbi KW
Garbi KW proposa un treball híbrid entre moltes disciplines dispars: disseny, art, publicitat, estètica, cinema, instal•lacions, collages, videoart, cartellisme, pintura, il•lustració, actes preformatius, etc. En definitiva, és un autor hereu de les fonts més clàssiques, però alhora usa components estratègics que serveixen per reclamar l'atenció de la mirada de l'observador digital (xarxes socials, pàgina web, blog) i que estenen el discurs més enllà d’alló merament físic per traslladar a l'espai virtual un sistema premeditat de difusió artística.
Assistim al prototip d'artista reconvertit en promotor i agent de la seva pròpia producció artística, que desitja consolidar-se i viure del seu treball. Ara bé, Garbi KW intueix que darrere de cada obra seva batega un ànim de millorar –més encertat seria dir conscienciar- sobre la problemàtica de les societats actuals pel que fa als temes de la incomunicació, el gènere, la sexualitat, les aparences i els jocs referencials a la cultura popular
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet