Cercar: 
12+1 Segona edició

Octubre 2017: Miquel Wert

amb Contorno Urbano, Mémora, Montana colors i Ajuntament de L'Hospitalet
Miquel Wert Jirheden (Barcelona, Espanya 1982) és un pintor hispà-suec que actualment viu I treballa a Barcelona. Llicenciat en Belles arts per la universitat de Barcelona, les seves obres I murals s’exhibeixen internacionalment en nombroses exposicions individuals I col•lectives des de l’any 2000.
L’artista està representat per diferents galeries nacionals I internacionals. Ha rebut diferents premis, participat en nombroses mostres col•lectives I fires d’art internacional I la seva obra es troba en col•leccions públiques I privades.
“Vida en Ombres”
Aquest nostàlgic retrat d’una família inspirat en una fotografia antiga, pretén ser una finestra oberta a la intimitat de la qual podria ser una família tipus. A pesar de tractar-se d’una escena aparentment distesa, pervivim la mirada desafiant de la figura masculina. Aquesta mirada directa a l’espectador, trenca l’anomenada quarta paret aportant un punt de tensió I generant un diàleg entre el vianant I el mural. Exemple de com una imatge quotidiana pot provocar un cert malestar pel fet de traspassar el llindar de l’àmbit privat.
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet