Cercar: 
Art Urbà a Sanfeliu

Plaça dels Cireres

amb Contorno Urbano i les entitats i escoles del barri
Acabades les obres de renovació de la plaça dels Cirerers al barri de Sanfeliu, el departament de cultura, va plantejar la necessitat de transformar els murs de la plaça. Des de l'ajuntament es va fer una crida a les entitats i centres educatius del barri, per debatre i decidir el contingut dels murals.

Les temàtiques seleccionades per realitzar els murs va ser entorn de "el dia escolar de la no-violència i la pau" i "un reflex representatiu de l'activitat de la plaça dels Cirerers". S’ha comptat amb els artistes Joan Aguiló, Susie Hammer, Cristina Blanchart i els Alumnes de l’Escola Massana. Durant el mes de novembre la Fundació Contorno Urbano va treballar amb les escoles i els artistes per decidir el disseny final dels murs.


Les entitats i centres educatius del barri que han participat en el desenvolupament d'aquesta intervenció són: L'Institut Apel•les Mestres, Col•legi Ausiàs March, Col•legi Pablo Neruda, Club Infantil Juvenil Sanfeliu - Sant Ildefons, Escola Bressol La casa de la Muntanya, El Casal de Gent Gran, La residència de gent gran DomusVi Can Buxeres, Escola de persones adultes Sanfeliu i l'associació de veïns de Sanfeliu.

Per tancar el procés el dia 31 de gener va tenir lloc una inauguració amb la presència de totes les entitats i centres educatius que han participat, amb actuacions de les bandes musicals escolars i activitats organitzades per part de l'esplai, Club Infantil Juvenil Sanfeliu - Sant Ildefons.
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet