Cercar: 
12+1 Tercera Edició

Octubre 2018: ETNIK

amb Contorno Urbano, Mémora, Montana Colors i  L' Ajuntament de l'Hospitalet
Etnik va néixer a Estocolm al 1972. Viu i treballa a Torí (Itàlia). Actiu des de principis dels 90 en l'escena del grafit, Etnik ha estat buscant noves formes de portar els límits del grafit clàssic a un nivell més alt de pintura; ha estat pintant murals a gran escala a tot el món i organitzant esdeveniments per connectar als millors artistes europeus.

A partir de 2001 la seva forma de pintar comença a evolucionar cap a formes geomètriques i arquitectòniques, encara treballant en les lletres amb una mescla de paisatges urbans.
Aquesta forma de representar i criticar la ciutat, i de pintar els volums urbans com una composició abstracta, és la línia d’Etnik: treballa en diferents mitjans, des de pintura d'estudi, fins a murals o escultures i instal•lacions.


L'obra
L'obra és una sèrie de colors de fulles d'Acant i alguns d'elements arquitectònics geomètrics en blanc i la composició és un dualisme entre l'energia i la naturalesa. La fulla d'acant representa la naturalesa en aquest treball i és també un símbol que sovint es pot veure en diverses pintures i arquitectures clàssiques de la història de l'art i les geometries sòlides urbanes.

Projecte 12+1
12 + 1 és una proposta presentada per Contorn Urbà: 12 artistes, 12 mesos, una paret, una intervenció artística per mes i una exposició final, que presenta cadascuna de les obres úniques dels artistes. 12 + 1 és una galeria d'art a l'aire lliure, que canvia cada mes. Amb ubicacions en L'Hospitalet, Barcelona i Sant Feliu de Llobregat. Una visió única que problematitza la forma en què exhibim l'art urbà i el lloc d'aquestes obres d'art a la ciutat.
El projecte 12+1 de L'Hospitalet de Llobregat es realitza conjuntament amb l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat, Grup Memora i Montana Colors.
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet