Cercar: 
ART URBÀ AL DISTRICTE CULTURAL

La pell de L'Hospitalet

al Pont de la Vanguard
La pell de L'Hospitalet és un projecte d'intervenció mural dirigit per Edu Matas (Addretouch) amb el suport de l’Ajuntament en el context de la iniciativa Districte Cultural on l'artista plàstica Mina Hamada i el fotoperiodista Manu Brabo forgen les idees rebudes a través dels tallers realitzats amb els alumnes de l’Institut Nou.

“La zona que circumda el pont de la Vanguard es converteix en un espai sensibilitzat simbòlica i tècnicament mitjançant la creació artística i l'acció comunitària. Els murs reflecteixen i conviden a reflexionar sobre una història comuna, encara que fragmentada, que en la majoria dels casos s'ha donat per perduda o de l'existència de la qual no vam ser conscients. Són històries de veus callades i rostres ocults que emergeixen per a continuar construint llibertat i no cessar en l'obstinació constant de donar forma al gran projecte democràtic”.
Juan Llano Borbolla.
comissari.
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet