Cercar: 
ART URBÀ A L'OFICINA JOVE

New World Disorder

de Garby KW
L'obra titulada “New World Disorder” té 47 metres de llarg i 3 d'altura i és la producció d'art urbà més gran realitzada fins ara per Garbi KW. L'obra està situada als jardins de la Casa dels Cargols, edifici modernista del carrer Llobregat de l'Hospitalet de Llobregat.
El mural consta en total de sis colors, cinc d'ells propis de l'edifici i que es fusionen perfectament amb l'espai i un d'ells el taronja corporatiu de l'Oficina Jove.
El concepte del disseny vincula els serveis que ofereix aquest equipament amb el seu entorn més pròxim i la seva projecció cap al món, en una narració a través de les cultures. En els diferents trams de l'obra es poden situar elements identificatius del municipi, així com referències a Mèxic, Londres, l'Índia, París, el ciberespai o la cultura clàssica i també a personatges de fama universal com Plató, Picasso, Frida Kahlo o Malala.
En aquesta obra Garbi KW deixa patent el seu amor per la seva ciutat, pel món i les diferents cultures mostrant un caos controlat en què tot és part del mateix tema.
Garbi KW proposa un treball híbrid entre moltes disciplines dispars: disseny, art, publicitat, estètica, cinema, instal•lacions, collages, videoart, cartellisme, pintura, il•lustració, actes performatius, etc. En definitiva, és un autor hereu de les fonts més clàssiques, però alhora usa components estratègics que serveixen per a reclamar l'atenció de la mirada de l'observador digital (xarxes socials, pàgina web, blog) i que estenen el discurs més enllà d’allò merament físic per a traslladar a l'espai virtual un sistema premeditat de difusió artística.
Assistim al prototip d'artista reconvertit en promotor i agent de la seva pròpia producció artística, que desitja consolidar-se i viure del seu treball. Ara bé, Garbi KW intueix que darrere de cada obra seva batega un ànim de millorar -més encertat seria dir conscienciar-vos sobre la problemàtica de les societats actuals respecte als temes de la incomunicació, el gènere, la sexualitat, les aparences i els jocs referencials a la cultura popular.
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet