Cercar: 
12+1 TERCERA EDICIÓ

Juny 2018: Joan Cabré

amb Contorno Urbano, Mémora, Montana Colors i Ajuntament de L'Hospitalet
Joan Cabrer

Natiu de Mallorca i format en Belles-Arts a Barcelona, Joan Cabrer ha participat en diverses exposicions individuals i col·lectives a Espanya i Portugal. Ha estat artista resident en llocs de creació com a Hangar o Piramidón CAC (Barcelona)

En 2015 va rebre la medalla d’honor Beques Sotheby’s de la Fundació Miró.

“En la seva pintura Cabrer confronta la naturalesa amb l’artificial, investiga la intrusió de la màquina en el desenvolupament de la vida per concloure parlant de la contaminació, el mestissatge, la vida i la mort.” (Font www.piramidon.com)

HOT PÍXEL: Naturalesa i estètica digital

L’artista comenta així la idea d’aquest mural:

“En aquesta sèrie abunden els referents tecnològics, mostra com el mut digital interactua amb referents que pertanyen al món orgànic. La naturalesa observada des d’un punt de vista científic es barreja amb l’estètica digital.

S’ha recorregut a els elements que formen la imatge en la pantalla i s’han portat al terreny de la  pintura,  dotant a aquests elements d’un nou significat en reordenar-los, augmentar-los o editar-los. D’aquesta manera evidenciem com la màquina s’amaga després d’un fi mur o cortina que cau i es desvetlla en produir-se un “glitch” o error en els sistemes de representació.”
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet