Cercar: 
12+1 TERCERA EDICIÓ

Setembre 2018: Asu

amb Contorno Urbano, Mémora, Montana Colors i Ajuntament de L'Hospitalet
Inspirat des de petit per l’art sagrat de L’Alhambra, les piràmides d´Egipte i les filosofies orientals, Jimmy Alcala a.k.a ASU (14 de juny 1990), artista Franco-espanyol, especialitzat amb cal.ligrafica, intenta fer pensar amb alguna cosa misteriosa i lluminosa, com un idioma oblidat, l´ànima, del nostre ser interior.

Barreja concentració i respiració, les seves cal.ligrafies son complementàries com el ying i el yang, com el ple i el buit, aquestes tècniques li permeten transmutar el seu món interior per canviar el món exterior i considerar l’art com un camí introspectiu.

Sense títol

El mural evoca la barreja de concentració i respiració, les cal·ligrafies son complementaries com el ying i el yang, com el ple i el buit, aquestes tècniques permeten transmutar el mòn interior per canviar el mòn exterior i considerar l’art  com un camí introspectiu.

“Vaig intentar fer pensar en un art sagrat, oblidat, però que existeix i sobreviu a tot, que podràs comprendre només si no busques comprendre´l, si deixes la racionalitat del teu cervell i escoltes el teu cor, el que sents, el que vibra. Crec que l’art té energia i molt forta, i que a més de ser bonic té que tenir harmonia. Aquest mur m´interessa reivindicar el pas del temps, el contrast entre el vell i el nou, sagrat i comú.” amb paraules de l’autor.
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet