Cercar: 
Articula't a Sanfeliu

Millora de la sortida de Metro L5 Can Boixeres i la zona adjacent

amb Contorno Urbano, IES Apel•les Mestres, AAVV Sanfeliu, Casal de gent gran de Can Boixeres i Espai Sanfeliu – Sant Ildefons
Al setembre de 2017 es va iniciar el projecte Can Boixeres. El projecte surt de la necessitat detectada per veïns i Ajuntament de millorar la sortida de Metro L5 Can Boixeres i la zona adjacent. Amb aquest objectiu s’inicia un projecte de millora dissenyat conjuntament amb IES Apel•les Mestres, AAVV Sanfeliu, Casal de gent gran de Can Boixeres i Espai Sanfeliu – Sant Ildefons.
El procés de disseny de l’espai passava per detectar les necessitats i buscar solucions entre tots els col•lectius implicats. Es van realitzar reunions, tallers i sessions de treball per tal de decidir i dissenyar la proposta final.
Finalment el projecte es va executar conjuntament amb els joves de l’institut Apel•les Mestres i en una jornada oberta a tots els participants que volguessin ajudar en la millora de l’espai.
El disseny final incloïa bancs construïts amb materials reciclats, pilones de rodes que evitarien que els cotxes entressin a la zona de pas, gespa artificial per fer el talús més practicable i fàcil de mantenir i un disseny mural colorit.
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet