Cercar: 
Art Urbà a la Plaça Llibertat

Un barri, un mundo

creat per EINA

"Un barri, un mundo" és la intervenció artística que estan realitzant els estudiants de 3r i 4t del Grau de Disseny de *EINA de l'assignatura Pràctiques artístiques d'intervenció, conduïda per Enric Font, en el Passatge de la Plaça de la Llibertat en L'Hospitalet del Llobregat.

És el resultat del projecte *RECLAM, impulsat per l'Ajuntament de L'Hospitalet del Llobregat i realitzat per l'Associació *Coneix l’*art i *EINA. L'objectiu principal de *RECLAM és la millora de l'habitabilitat i usabilitat de la travessia per als vianants en aquest passatge de la ciutat.

"Un barri, un mundo" és una gran intervenció mural sobre una paret de 62 x 2,5 metres i dues cobertes horitzontals de 9 x 5 m. Aquest projecte visual treballa a partir d'accions que succeeixen durant un dia qualsevol en un carrer de L'Hospitalet, on conviuen persones amb diferents franges d'edat, diferents cultures i diferents estils de vida. Els estudiants han desenvolupat imatges individuals que s'ajunten en una única imatge coral reflectint la diversitat del carrer.

El projecte *RECLAM s'ha desenvolupat en dues fases. Una primera fase, realitzada entre setembre i desembre de 2019, dirigida pels professors del Grau de Disseny Artur Muñoz, en la seva part conceptual, i Enric Font, en la seva part pictòrica, amb les alumnes *Queralt Anglada i Aina *Fachi, com a estudiants en pràctiques de l'Associació *Coneix l’art. I una segona fase que estan realitzant els estudiants de l'assignatura Pràctiques artístiques d'intervenció, seguint el diagnòstic resultant de les dades recollides durant la primera part.

La relació d'estudiants participants en el projecte "Un barri, un mundo" és: Berta Amades, Carla Ballester, Mercè Boncompte, Mar Carda, Daniel Cardona, Fernanda Carvajal, Gerard Cortina, Lluís Domingo, Nora Font, Anna Garriga, Mariona Gispert, Martí Grau, Pedro Hita, Melissa Jonker, Edurne Marco, Nora Masó, Carla Molina, Pau Morató, Adeline Paulian, Javier Perez, Francisco Poulsen, Mariana Rodríguez, Ramon Romero, Andrés Ruíz, Marina Yúfera.

Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet