Cercar: 
12+1 Tercera Edició

Novembre 2018: Lily Brik

amb Contorno Urbano, Mémora, Montana Colors i Ajuntament de L'Hospitalet
Segons paraules de la pròpia artista: "L'obra se situa en l'entrada del metro Torrassa, una zona transitada de gent que va i ve, amb presses, preocupada, en constant moviment i amb poc temps per dedicar-se a si mateix. Aquesta obra convida a la reflexió del descans, del respecte a un mateix i de procurar buscar un moment de solitud i pau per llegir o gaudir de la intimitat, un be escàs i necessari"
- Lily Brik

L'artista: Lily Brik

Nascuda a Lleida, ha participat en nombrosos festivals i esdeveniments en diverses ciutats i representa a una nova generació d'artistes que tenen molt a dir. Lily Brik diu de si mateixa: "No puc definir-me com a dissenyadora, artista o grafitera. Em considero creativa i gaudeixo amb tot tipus d'expressió gràfica. La majoria de la gent sol pintar durant la seva infància, però a mesura que creixem, sovint ho oblidem, però en el meu cas vaig tenir l'oportunitat que sempre quedés en la meva ment. La pintura sempre ha estat la meva forma favorita d'expressar-me, la meva forma d'explicar el que no podia dir amb paraules. "


El projecte: 12+1

12+1 és un projecte de Fundació Contorn Urbà en Torrassa, l'Hospitalet de Llobregat. Són 12 artistes, 12 mesos en 1mur de 10m x 3m, una intervenció artística única i guarida cada mes i una exposició en finalitzar l'any. 12+1 crea una galeria d'art a cel obert que es transforma cada mes. Una visió original que qüestiona també la manera d'exposar l'art urbà i el lloc d'aquestes creacions a la ciutat.El projecte compta amb el suport de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat, Montana Colors i el Grup Memora.
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet