Cercar: 
12+1 segona edició

Març 2017: Elbi Elem

amb Contorno Urbano, Mémora, Montana Colors i Ajuntament de L'Hospitalet
Elbi Elem, va participar al 12+1 aquest passat mes de Març, l’artista defineix la seva obra de la manera següent:
“La idea era fer alguna cosa que no havia realitzat anteriorment, em vaig proposar com a exercici personal utilitzar l’arquitectura, elements i colors que ho envolten, integrar-ho en l’entorn, i trencar amb el rectangle on s’intervé actualment. El cèrcol de la paret ho vaig continuar donant forma a un tub flexible subjecte a la barana, perquè l’espai creixés i es transformés. La barana al seu torn es pot entendre com unes escales o la mateixa via de tren.

La composició està dirigida des d’un punt de vista on utilitzant la perspectiva, les línies dels edificis i parets adjacents, de la barana, els cables de les vias i del sòl, entren en el mur perllongant-se, formant un circuit visual a través del moviment d’aquestes que alhora ho recorren i et porten cap al tren que passa constantment. Una peça important en la intervenció ja que simbolitza el viatjar, avançar, i el moviment.”
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet