Cercar: 
Art Urbà a Santa Eulàlia

TecHno by Kenor

dins del Projecte Polyhedric
L’artista: Kenor
Kenor és actualment el muralista contemporáni de l’Hospitalet més internacional, la seva obra està present a una multitud de ciutats d’Europa i Estats Units. El seu estil es basa en el Graffuturisme, que es compren com l’evolució del graffiti cap a les geometries.

Aquest mural anomenat tecHno, de 25 metres d’alçada, és el primer mural de gran escala que fa a la seva ciutat natal i al barri on va néixer.

Polyhedric: Safari de creativitat urbana.
L’obra de Kenor es va crear amb motiu del Safari de Creativitat Urbana que es va celebrar el passat 12 i 13 de maig de 2017 a la zona de la Torrassa i lligat a la Trobada Internacional de Districtes Culturals. El projecte Polyhedric neix de la voluntat de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat de posar en valor la seva estratègia de ciutat envers la cultura i la creativitat urbana a través del seu Districte Cultural.

La idea va ser crear un dels primers safaris de creativitat urbana, que existeixen, concepte que agrupa tota aquella expressió creativa que es dona a l’espai públic amb l’objectiu de millorar i enriquir la vida urbana.

El safari va consistir en una coreografia d'expressions creatives a l’espai públic on els assistents van poder viure una experiència urbana diferent, composada per accions que van mostrar mirades entorn l’art urbà contemporani a través de la diversitat de tècniques i missatges que el caracteritzen, interactuant en els diferents espais del paisatge de la ciutat.

Aquest projecte va ser creat per la plataforma de professionals Kognitif i comissariat per Arcadi Poch.
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet