Cercar: 
Art Urbà a Isabel La Catòlica

MuraL'H

amb Contorno Urbano
Contorno Urbano és una associació que proposa incloure l’art mural i el grafit en la manera de planificar i viure les ciutats, convertint-los en elements actius de difusió de la cultura.

Amb el patrocini de Grup Memora i el suport de l’Ajuntament de L’Hospitalet , Contorno Urbano porta a terme una iniciativa denominada MuraL’H per pintar diversos ponts de la ciutat amb un objectiu comú: suscitar un debat sobre l’ús del l’espai públic i millorar la vida quotidiana de la gent a través de l’art.

Esteban Marín és l’autor de les pintures del pont d’Isabel la Catòlica, més de 1.000 metres quadrats plens d’aus i paisatges que simbolitzen la flora i la fauna de la ciutat i que lliguen la intervenció amb amb la cornisa verda, ja que el pont connecta els parcs de Can Cluset i les Planes. També és una al•legoria, el túnel l’utilitzen diàriament centenars de persones en una ‘migració’ similar a la que fan les aus que passen per la ciutat cada any. Per pintar aquest mural, es van fer servir 1.250 llaunes d’esprai de Montana Colors.
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet