Cercar: 
Art Urbà a Bellvitge

MuraL'H amb Contorno Urbano

Pas de vianants creat per ONCE
Al desembre de 2016 el col·lectiu ONCE pinta el tercer mural del projecte MURAL’H , promogut per l'associació Contorno Urbano de L'Hospitalet de Llobregat.
És la quarta acció de MURAL’H, un projecte que pretén actuar sobre tots els barris de L'Hospitalet de Llobregat per transformar la ciutat, partint de la integració social i l'urbanisme.
El projecte està patrocinat per GRUP MEMORA i hi han col·laborat Montana Colors i l’Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat.

ONCE és un artista multidisciplinari que prové del món del grafit, on té una llarga trajectòria. La seva vocació de dissenyador gràfic li ha fet explorar una línia artística molt identificativa. Aquest artista acostuma a treballar amb colors plans i grans figures geomètriques, amb composicions que juguen amb el suport de la peça.
Per a aquest espai, un altre exemple del deteriorament d'aquests passos subterranis, ho vam resoldre amb un joc de perspectives que canviarà la percepció de l'espai.
És per això que l'artista ONCE va utilitzar la tècnica coneguda com anamorfisme amb l'objectiu de generar una sèrie de patrons que canviaran el punt de vista des d'on es miri l'obra. Això provoca que l'espai sigui canviant per a un vianant que travessa aquest espai.

Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet