Cercar: 
Art urbà a Bellvitge

Esforç, Acollida i Lluita: Bellvitge és Bellvitge.

amb Contorno Urbano
En aquesta acció coordinada per Kwets 1 de Contorno Urbano, es crea un mural que reivindica la identitat d'un barri de la ciutat amb molt caràcter i una lluita veïnal molt arrelada, amb l'objectiu de mostrar el sentiment d'un barri i representar entre tots el que ho caracteritza.
Al barri de Bellvitge s'ha realitzat un procés de participació a través de la unió de tot el barri, i amb col·laboració de l'Associació de Veïns i l'institut Bellvitge, per celebrar el 50 aniversari del barri. Els estudiants de l'IES Bellvitge han estat els emprenedors del projecte, i els que han decidit la frase que s'escriuria en el mural, (Esforç, acollida i lluita: Bellvitge és Bellvitge) encara que que tot el barri va participar en el procés.
El mural reivindica la identitat d'un barri de la ciutat amb molt caràcter i una lluita veïnal molt arrelada.
L'objectiu d'aquesta intervenció era donar a veure el sentiment d'un barri i representar entre tots el que caracteritza.

Qui és Kwets1?

Kwets1 comença a pintar #grafiti l'any 2000. Sempre vinculat a associacions sense ànim de lucre i iniciatives locals comença a dedicar-se professionalment al muralismo l'any 2010. Ha participat en nombrosos festivals internacionals  com Meeting of Styles o Walls Talks.

Kwets1 treballa l'abstracció en la seva obra amb una forta gestualitat en el traç i els acabats. El seu linea de treball li porta a buscar nous mètodes per definir les seves lletres i crear textures i projeccions en els seus murals.

Des del 2015 Kwets1 compagina el seu treball com a artista amb la gestió de projectes culturals i el comisariado d'exposicions d'art urbà.
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet