Cercar: 
Les columnes de La Bòbila

Nero di China

Artista
Al Hall del Centre Cultural La Bòbila hi podeu trobar una columna molt diferent a la resta. L’artista italià Nero di China ha deixat la seva empremta en forma de petits dibuixos en blanc i negre.

“Nero di China" és el pseudònim sota el que s’amaga Gianluca, artista i diseñador. La seva fòrmula és una feina singular, basada en el detallisme que brota del Rotring, el seu company inseparable i que li permet crear un llenguatge propi.

Qualsevol material és bo per a aquest artista. No té cap importancia el suport, perque Nero di China dibuixarà sobre ell aquests laberints geomètrics, els rostres que esperen a la seva memoria en forma de record i el paisatge urbà que creix davant dels seus ulls, en forma de cúpules, columnes i teulades. El minimalisme de la seva tinta no és tan sols una qüestió d’estil, que creix amb ell des de la infantesa amb un bolígraf a la mà, sino que vol que” la gent reprengui el seu temps”, el temps que mereix cada quadre i que s’aturi per a identificar totes les icones que la llibertat del seu Rotring ha creat”. (Sergi Rodríguez)

Si voleu més informació el podeu trobar a Facebook: https://www.facebook.com/pages/NeroDiChina/407665972651880?sk=timeline o be a www.nerodichina.blogspot.com
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet