Cercar: 
12+1 Tercera edició

Febrer 2018: Alva Moca

amb Contorno Urbano, Mémora, Montana Colors i Ajuntament de L'Hospitalet
L’obra gràfica de Alva Moca és una mescla de collage, il•lustració, grafitti, pintura i reciclatge, tot això amb una gran influència del disseny gràfic.
Mural “Força de Pantera” pel 12+1
L’origen del nom ve d’una cançó de cumbiaelectrònica de l’artista Mateo Kigman. AlvaMoca va voler transmetre en el mural aquest mateix ritme hipnòtic i chamánico, sempre en equilibri amb la terra.
“El mural representa la idea de poder ser més animals, més primitius, sense ego. Poder recordar que som diminuts en la immensitat de l’univers, sentir més, qüestionar el visible i invisible de la societat. Els colors representen diferents estigmes de la civilització: ocre(or, diners, poder), blau (aigua, l’orgànic), vermell(amor, sang…) blancs i negres(organització de la societat, borreguismo)……
Intento simplificar els meus dibuixos a figures, formes i estampats, dotant de significat cadascuna de les imatges que apareixen. No existeixen panteres verdes… però si en una altra realitat.”
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet