Cercar: 
Les columnes de La Bòbila.  

I Love Kawaii Graffiti.  

Cute Doodles by Garbi KW.  
En la contemporaneïtat, els diferents processos tecnològics, els canals d'informació simultània i un futur abocat a la virtualitat requereixen d'una minuciosa i àgil reinterpretació dels missatges que circulen al territori de la comunicació. També en la idea de moviment i pertinença es plantegen noves qüestions derivades dels processos migratoris contemporanis i de la nova concepció del “viatge”, en el qual cada vegada més, qualsevol lloc s'assembla a una altra part, romanent els límits en contínua transformació.
Garbi KW proposa un treball híbrid entre moltes disciplines dispars: disseny, art, publicitat, estètica, cinema, instal•lacions, collages, videoart, cartellisme, pintura, il•lustració, actes preformatius, etc. En definitiva, és un autor hereu de les fonts més clàssiques, però alhora usa components estratègics que serveixen per reclamar l'atenció de la mirada de l'observador digital (xarxes socials, pàgina web, blog) i que estenen el discurs més enllà d’alló merament físic per traslladar a l'espai virtual un sistema premeditat de difusió artística.
Assistim al prototip d'artista reconvertit en promotor i agent de la seva pròpia producció artística, que desitja consolidar-se i viure del seu treball. Ara bé, Garbi KW intueix que darrere de cada obra seva batega un ànim de millorar –més encertat seria dir conscienciar- sobre la problemàtica de les societats actuals pel que fa als temes de la incomunicació, el gènere, la sexualitat, les aparences i els jocs referencials a la cultura popular..  
.  
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet