Cercar: 

Una mirada pintoresca al futur

Exposició coordinada per Galina kuznetsova
Veure imatge de Una mirada pintoresca al futur (nova finestra)
Data inici: 28/11/2023
Data fi: 22/12/2023
Tipus d'entrada: Lliure
.  

Sempre és interessant mirar cap al futur i saber com serà i el que ens espera. Encara que la màquina del temps encara no s'ha inventat podem mirar al futur a través dels ulls de la joventut. Dels nens i els joves depèn com serà el nostre món, què passarà, què canviarà, què quedarà del que tenim ara.
L'exposició «Una mirada Pintoresca al futur» combina obres de diferents temes.
El jove artista Ivan estima als animals rars i als insectes. Un dels seus dibuixos es diu «*Buho d'orelles» està dedicat al rar Mussol de Borneo Tall. El seu germà menor *Nikita dibuixa «Un camp de dents de lleó» en el qual es pot sentir el silenci de la vida del poble. *MelGata en la seva obra busca la ciutat perduda del futur i una meravellosa entrada a ella. El tema de les flors sempre és rellevant i alegre en l'obra d'Emma A.
Que visqui per sempre el bell lloc del passat! L'obra de *Masha *SLA representa el Posa't *Vecchio, patrimoni cultural de la humanitat. Els capvespres i les albes *existian i existiran sempre. Per això pots veure la meravellosa posta de sol de la mar en l'obra de *Arianna *Malinina i l'alba a la ciutat antiga i famosa aquesta present en l'obra de *Nikol T., fet en la tècnica de la pintura decorativa.
El tema de la ciutat està en les pintures de *Sofí Mark, en les quals se sent l'ambient daurat de la tardor en la seva obra «Déjà vu» i l'alè de l'hivern nevat en la pintura acrílica «Calor en el fred». María admira l'antiga ciutat Europea, en el seu dibuix assaborint els detalls De «Carrer de la ciutat M», i *Katya *Savchenko ens intriga amb la trama en «El vestit Esmeralda».
Els desitjo als meus estudiants lucidesa, un camí segur i lluminós en les seves vides, creativitat i alegria!

Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet