Cercar: 

Una bestia sensible

De Santiago Ambrosio
Veure imatge de Una bestia sensible (nova finestra)
Data inici: 28/05/2024
Data fi: 22/06/2024
Tipus d'entrada: Lliure
.  

Una experiència tacada, salvatge.

Preguntes llançades a l'aire espès.
La melancolia que inventa, traç a traç, la subtilesa de les bèsties.

Com tallar el temps?
Com obrir un forat?
Com cremar un gest perdut?

La pausa davant els ulls, arrossega formes sortides d'un oracle.
Furga murmuris, com qui sacseja un somni vell.
I llepa tots els éssers, de tots els paisatges.

Les peces inèdites que componen l'obra de Santiago Ambrosio, s'escorren de narratives conegudes i s'apropien de l'única -i infinita- matèria en la qual insisteix: la voluntat d'imaginar horitzons comuns, que allotgin un destemps, profundament actual.
Un filament dolç enllaça les peces a través de memòries abjectes i la intuïció porta la intimitat de qui es narra en les ribes, porta l'alleujament de qui s'ha anat i ha tornat.


La promesa va ser llançada, desfigurada, tornada negres sobre blancs. Com a manifest monocrom escapolit d'un altre espai, el seu ritme visual batega cru en cada textura i a cada ombra li reclama, l'inevitable.


Bio artista:

Santiago Ambrosio A.K.A “Santiago Elefant”, l'Argentina (1985).
És artista plàstic, Llicenciat en Belles arts per la Universitat Nacional de La Plata. Des de 2012 exhibeix els seus treballs en mostres col·lectives i individuals, tant a l'Argentina com a Espanya. Dibuixa des que té record, explora tècniques de gravat i la seva inquietud per continuar treballant amb nous suports, ho porten a dedicar-se al tatuatge i desenvolupar intervencions plàstiques de manera autogestiva i col·laborant amb institucions, en diversos espais públics.

RRSS:

https://www.instagram.com/santiagoelefante/

https://www.instagram.com/santiago_elefante.art/

Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet