Cercar: 

Taller de Clown

amb Luis "Loco" Brusca
Veure imatge de Taller de Clown (nova finestra)
Data inici: 13/01/2024
Data fi: 14/01/2024
Hora: 10:00h
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
.  Preu: .  160 €

Dirigit a artistes, educadors per incorporar eines per al desenvolupament de la seva professió tant a escena o mètodes educatius.
Dinàmiques de joc, clown, pantomima, ioga, teatre físic.

Amb exercicis de diferents tècniques escèniques com clown, butoh, teatre gestual, pantomima, impro, experimentem resultats al final del dia amb una tendència cap al joc físic i l'humor gestual.
El treball se centra a desenvolupar paral·lelament aquestes tècniques perquè es nodreixin entre elles, generant un joc amb múltiples eines disponibles depenent del moment/procés creatiu.
Exercicis d'atenció, espai, projecció, propostes, disposició, presència, per als sentits, emocions, visualitzacions, per al cos, ritmes, velocitats, textures, formes.
Veurem els mecanismes, recursos, disposició, de la tècnica per la qual podem jugar no només a la vida diària, sinó que es transforma en una eina indispensable per al joc escènic creatiu, a partir d'impulsos, propostes, situacions, idees.
El joc amb el clown, la picardia, ritmes, ocurrències, descobrint que els límits són on tu vols.
Amb el butoh les emocions es fan visibles, ja que la projecció de les mateixes poden estar focalitzades per arribar més enllà del teu cos, i endinsar-se en qui observa.
El teatre gestual ens dóna recursos de formes, velocitats, postures i desenvolupa les anteriors anomenades però des d'un altre registre.
Amb la pantomima desenvolupem el punt fix, projecció, la màscara i com aquesta influeix al cos.
La improvisació acompanya tot el procés i totes les tècniques nomenades, per desenvolupar els exercicis ja sigui de forma individual o en companyia o grupal
I altres exercicis de ioga, visualitzacions, manipulacions perquè l'energia del cos flueixi harmònicament.

Horari: 10 a 19 hs (1 hr de pausa entre les 14 i les 15 hs)

Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet