Cercar: 

Experimento 2199

per Obrador Escènika
Veure imatge de Experimento 2199 (nova finestra)
Data inici: 07/10/2023
Data fi: 08/10/2023
Hora: 19:00h
Tipus d'entrada: Pagament
.  Preu: .  15 €

Aquesta peça teatrel de Paola Tarantino retrata l'Espanya de 2199. En una societat distòpica, en què les emocions són prohibides i sobreviure és l'únic objectiu, existeixen Bioteck Farm, un colós Farmacèutic que usa les dones com a subjectes de laboratori i als seus fetus per a aconseguir millorar la raça humana i la Resistència, formada només per dones que lluiten per als drets humans i de gènere.
En aquest escenari de guerra per a la supervivència, es trobaran un home de l'Elit i una dona de la Resistència. Els dos estan vivint les pèrdues més doloroses: la pèrdua d'un pare, d'una filla, d'una companya de vida, de les seves pròpies identitats.
Tot el buit i la solitud que deixen aquestes pèrdues són suficients per a no tenir res a perdre, ni por de superar qualsevol límit per a aconseguir el seu objectiu comú: salvar a les dones que s'han vist enganyades per Bioteck Farm.

Intèrprets: Jesús Carrera, Carmen Vilao i Garby Moya

Ajundant de direcció Sandra Molíns

Guió i direcció Paola Tarantino

Producció Obrador EscèniKa

Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet