Cercar: 

5è Congrés "El transport públic és cosa de dones". La mobilitat i el dret al temps des de la perspectiva de gènere.

5è Congrés Veure imatge de 5è Congrés "El transport públic és cosa de dones". La mobilitat i el dret al temps des de la perspectiva de gènere. (nova finestra)
Data: 21/03/2023
Hora: 09:30h
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
.  

Des de la PTP s'organitza una nova jornada per parlar de desigualtats i mobilitat amb perspectiva feminista. Cada vegada més, es parla del dret al temps, perquè aquest pot ser font d'injustícies, ja sigui en funció de realitats com l'origen, la renda, les discapacitats, o del lloc de residència de les persones. Si hi afegim la dimensió de gènere, i en un context de desigualtats estructurals entre dones i homes, les desigualtats s'accentuen.

De la mateixa manera que en edicions anteriors i després de l'experiència dels darrers quatre anys, en aquesta edició mantenim un espai d'actualitat sobre polítiques de mobilitat i de transport amb perspectiva feminista. S'exposaran casos que són d'interès del nostre entorn més proper, així com, experiències d'interès de països de l'Àfrica i de l'Amèrica Llatina.

Inscripció (si ho voleu posar per a que puguem passar també enllaços de streaming) aquí: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdiOHXdgYrdOyrqctRjvopCY_QWtyBYVzdjtQN7ZUUBZq9TLA/viewform

Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet