Cercar: 

Viatge sense retorn

Exposició d'Àfrica Fanlo
Veure imatge de Viatge sense retorn (nova finestra)
Data: 28/11/2023
Hora: 19:30h
Tipus d'entrada: Lliure
.  

Aquesta exposició és el resultat d'un món oníric, imatges invocades, caçades al vol, on personatges i escenaris neixen de forma intuïtiva, creant un mapa d'emocions i mons invisibles.
L'artista es deixa portar per l'improvisació, deixant que les imatges apareguin, jugant amb les possibilitats d'una taca i sovint a través de la música, que fa de pont entre què és real i l'intangible.
Tot plegat conforma un viatge, un llarg camí que es va fent mentre es camina, on l'acte de dibuixar es converteix gairebé en una meditació, en un joc, on no se sap mai com acabarà essent la imatge final.

L'Àfrica Fanlo va estudiar Belles Arts, es va especialitzar en pintura i gravat. Més tard va començar a treballar com a il·lustradora, i ha publicat un munt de llibres, sobretot en l'àmbit infantil. Ha col·laborat també amb cinema, televisió, ajuntaments, festivals, tot creant cartells, animacions i joguines.

Actualment, la podeu trobar el seu taller @lacasetadelsarbres, on dona classes de dibuix, pintura, il·lustració, narrativa i creativitat.
Des de fa quinze anys que imparteix el taller d'Iniciació a la Il·lustració de Massana Permanent. La podeu seguir a les xarxes d'Instagram, on va penjant les novetats: @africafanlo

Inauguració: 28 de novembre a les 19:30 hores

Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet